Babahordozás hidegben

A sok ruha, az öltözködés bizony megnehezíti a babával való kimozdulást. A hordozás viszont télen is szuper segítőtárs, ha tudunk alkalmazkodni a változáshoz amit magával hoz.

Nekem télen a babával közös kabát viselése vált be. A kabátomon kívülre nem szívesen vettem fel pici babát, mert a sok ruha miatt úgy éreztem, hogy nem tudom őt megfelelően érzékelni (főleg háton). Közös öltözéshez először felvettem a babát a benti ruhájában a hordozóba, ezen kívűl csak sapkát és vastag zoknit kapott, és egy hordozáshoz kialakított kabátot vettem magunkra. Nekem nagyon megnyugtató volt, hogy a hidegben testkontaktusban tudhattam a babámat, érezhettem hogy jó melegben van. Nagyon szerettem a közös kabátban azt, hogy ha elaludt a baba a hátamon, hazaérve csak levettem a kabátunkat, és a baba akár maradhatott is a hátamon, vagy letehettem aludni anélkül hogy az öltöztetéssel kellett volna bajlódnom.

Nekem nagyon bevált a Magyarinda hordozós kabátja, itt osztottam meg róla a tapasztalatomat. Ha neked is elnyerte a tetszésedet, kattints ide a kedvezményes vásárláshoz.

Totyogós vagy nagyobb gyermekkel, aki várhatóan akár útközben is fel-le kéredzkedik már jobban bevált a külön öltözés.

Legyenek szabadok a baba légutai! Arca legyen látható, ne takarja ruha!

Figyelj a stabil megtámasztásra, különösen ha sok ruha van köztetek, kabáton kívül van rajtad a baba!

Kerüld el a túlmelegedést! Ne feledd, hogy kabáton belül hordozva egymást is melegítitek!

A kényelmetek érdekében kerüld a “pufi” ruházatot!

Készülj fel az extrém (szeles, esős, hideg) időre, és az időjárás változásaira!

Az őszi, téli szürkületben figyelj a láthatóságra!

A hordozáshoz való külön- és közösen öltözködéshez, elöl-, oldalt- és háton hordozáshoz is részletes információkat találsz ebben a cikkben.


Ha tetszett ez a bejegyzés, kövess Facebook, Instagram oldalamon is!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük