Kölcsönözhetsz tőlem hordozóeszközt személyes átvétellel, és postai úton is. Kölcsönözhetsz néhány napos alkalmi használatra, de akár egy hónapra, vagy tovább is.


koronavírus terjedésének megelőzése végett, mindannyiunk biztonsága érdekében a hordozókkal kapcsolatos higiéniára fokozottan ügyelek, erről részletesebben ide kattintva olvashatsz. Ha segítségre van szükséged a megfelelő hordozó kiválasztásában, ezt a hordozóeszköz házhozszállítássál kombinált kölcsönzést és tanácsadást válaszd!


HORDOZÓESZKÖZ KÖLCSÖNZÉS

Sokan találják úgy miután kipróbálnak és megszeretnek nálam egy hordozót, hogy néhány nap, vagy egy-két hét gyakorlásra, tesztelésre lenne igényük mielőtt döntenének a vásárlásról. Ennek semmi akadálya, a Hurcifészekben lehetőség van babahordozó eszközöket kölcsönözni.

Hogyan működik a kölcsönzés?

Ha kiválasztottad a kölcsönözni kívánt hordozó(ka)t, szerződést írunk, melyben rögzítjük a kölcsönzés időtartamát. Hogy aktuálisan mennyi időre tudod kikölcsönözni az adott hordozót, azt a saját igényetek mellett befolyásolhatja az is, hogy van-e egyeztetve a közeljövőben olyan tanácsadás amihez szükségem van rá, illetve hogy van-e valaki előjegyezve kölcsönzésre a közeljövőben.

Kölcsönzéskor kauciót kérek, ami (hordozóeszközönként) 10.000 Ft. Ezt természetesen visszakapod amikor sértetlenül visszahozod a hordozót.

A kölcsönzés idejét napokban határozzuk meg, és a díja 300 Ft/nap, ami a szerződéskötéskor fizetendő az abban szereplő időtartamra vonatkozóan.

Hosszabbítás

A kölcsönzés időközben szabadon hosszabítható addig amíg szeretnéd, és másnak nincs szüksége az adott hordozóra. Ha még tovább használnád a hordozót, többször is lehet hosszabbítani. Kérlek, ha hosszabbítani szeretnél (időben) vedd föl velem a kapcsolatot! Ilyenkor ugyanúgy 300 Ft/nap áron tud folytatódni a kölcsönzés. A hosszabbításra vonatkozó díjat a hordozó visszahozatalakor tudod kifizetni. 

Késés

A hordozóim folyamatos használatban vannak. Ha nem kerülnek vissza hozzám a megbeszélt időben az nagyon kellemetlen számomra, mert egy másik család kárára van: akár azért mert tanácsadáson lett volna szükségünk rá, akár azért, mert ki szerették volna kölcsönözni. Ezért arra kérlek hogy tartsd be a megbeszélt határidőt!

Ha nem hozod vissza időben a hordozót és nem egyeztettünk (további) hosszabbítást akkor 500 Ft/nap késedelmi díjat számolhatok fel.

Tisztítás

Arra kérlek, hogy lehetőleg ne mosd ki és ne vasald ki a hordozókat! Rendszeresen mosom, tisztítom, karbantartom őket az adott típusnak megfelelő módon. Ha szükséges, elsősorban helyileg tisztítsd (tiszta vízzel, szappannal), és ha valamiért mégis kikerülhetetlen akkor a szerződésen szereplő instrukcióknak megfelelően ki is tudod mosni.

Milyen hordozóeszközökből válogathatok?

Van szövött karikás és kötözős kendő, rugalmas kendők, Close Caboo, különféle kötős és csatos kenguruk (mei tai, SSC, Bondolino). A teljes eszközparkot fényképpel és leírásokkal itt találod.

És ha én csak kölcsönözni akarok?

A kölcsönzésnek nem feltétele, hogy tanácsadásra is gyere. Ha szükséged van egy hordozóeszközre néhány napra mert kirándulni mentek, vagy kiszemeltél valamit amit kipróbálnál keress bátran! Ha segítséget szeretnél kérni a használatában foglalj minikonzultációt!