A konzultáció helyszíne

…lehet a Hurcifészek, vagy lehet saját otthonod is, választásodnak megfelelően.

A HURCIFÉSZEKBEN…

…foglalhatsz fix idejű konzultációkat. A konzultáció hossza függ attól, hogy mit szeretnél tanulni, mi az amit már tudsz, és attól is, hogy mennyi időt és pénzt szánsz a tanulásra.

Az egyes konzultációknál leírok tippeket, hogy nagyjából mire elég ennyi idő. Ha bizonytalan vagy, nyugodtan keress, kérdezz, szívesen gondolkodom Veled együtt arról, hogy a Ti egyedi helyzetetekben mennyi időre lehet szükség a tanuláshoz.

Hívhatsz telefonon, írhatsz nekem ímélt, vagy messenger üzenetet is. Elérhetőségeimet itt találod.

“Könnyebb kezdet” konzultáció
80 perc • 8000 Ft
Ha most ismerkedsz a hordozással. Ha hordozóeszközt választanál. Ha kötözős kendővel szeretnél háton hordozni, vagy ha egyszerűen csak sok kérdésed van. És ha még több, foglalhatsz extra időt is!

“Lépésről lépésre” konzultáció
50 perc • 6000 Ft
Ha kötözős kendővel (szövött/rugalmas kendő vagy Zsömbi) új kötést tanulnál, vagy kötős/csatos kenguruval több pozícióban (elöl/csípőn/háton) való hordozást tanulnál.

Minikonzultáció
25 perc • 3000 Ft
Tanácsok használatban lévő eszközödhöz, vagy kötős/csatos kenguru (mei tai, SSC) elöl, vagy – ha már használod akkor a – háton való kengurus hordozás megtanulásához is elég lehet ennyi idő.

Ha a foglaltság mértéke engedi, akkor megállapodhatunk úgy is, hogy a konzultáció hossza a pillanatnyi igényetekhez igazodjon. Hogy van-e erre lehetőség az az aktuális körülményektől függ, ezért azt javaslom mindenképp foglalj le annyi időt amennyire várhatóan szükségetek lesz. Ugyanakkor megjegyzésben jelezheted hogy nem szeretnéd ha az időtartam limitálná azt, hogy mennyi mindent tanulsz meg, vagy hogy feltehesd az összes kérdésedet.

időpont foglalás

A SAJÁT OTTHONODBAN…

…tartott konzultáció esetében nem szükséges előre megállapodnunk a konzultáció maximális hosszában, időtartama teljes egészében az aktuális igényetekhez igazodik. Ítéld meg Te magad, hogy mennyi idő után érzed úgy, hogy elegendő segítséget kaptatok!

Egyéni konzultáció a saját otthonodban
Az első óra 6000 Ft, majd
megkezdett negyedóránként 1000 Ft.
+ a kiszállás esetleges költségei

A kiszállás költségei

  • Gödöllőn belül ingyenes
  • Gödöllő vonzáskörzetében 3000 Ft
  • A gyermekágyi időszak hat hete alatt nincsen kiszállási díj. Pihenj, regenerálódj, jó szívvel támogatlak ebben ezzel a kedvezménnyel!

időpont foglalás

És ha nekem ez túl drága?

Az anyagi szempontok ne álljanak a babahordozás megtanulásának az útjában! Fordulj hozzám bizalommal akkor is, ha nem engedheted meg magadnak a teljes árat vagy egyáltalán nem tudsz fizetni! Mindenképpen találunk megoldást! Keress elérhetőségeimen és jelezd bizalommal az igényeiteket és határaitokat!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük