A konzultáció helyszíne lehet a…

Hurcifészek

Otthonod

választásodnak megfelelően.

A Hurcifészekben…

…foglalhatsz fix idejű konzultációkat. A konzultáció hossza függ attól, hogy mit szeretnél tanulni, mi az amit már tudsz, és attól is, hogy mennyi időt és pénzt szánsz a tanulásra.

Az egyes konzultációknál leírok tippeket, hogy nagyjából mire elég ennyi idő. Ha bizonytalan vagy, nyugodtan keress, kérdezz, szívesen gondolkodom Veled együtt arról, hogy a Ti egyedi helyzetetekben mennyi időre lehet szükség a tanuláshoz.

  • Egyeztethetünk telefonon.
    📞 +36309368435
  • Írhatsz nekem ímélt, vagy messenger üzenetet.
    ✉️ zsuzso.ht@gmail.com
    💬 Hurcifészek

Könnyebb kezdet konzultáció

1,5 óra

Ha most ismerkedsz a hordozással. Ha hordozóeszközt választanál. Ha kötözős kendővel szeretnél háton hordozni, vagy ha egyszerűen csak sok kérdésed van. És ha még több, foglalhatsz extra időt is!

Lépésről lépésre konzultáció

1 óra

Ha kötözős kendővel (szövött/rugalmas kendő vagy Zsömbi) új kötést tanulnál, vagy kötős/csatos kenguruval több pozícióban (elöl/csípőn/háton) való hordozást tanulnál.

Minikonzultáció


30 perc

Tanácsok használatban lévő eszközödhöz, vagy kötős/csatos kenguru (mei tai, SSC) elöl, vagy – ha már használod akkor a – háton való kengurus hordozás megtanulásához is elég lehet ennyi idő.

Ha a foglaltság mértéke engedi, akkor megállapodhatunk úgy is, hogy a konzultáció hossza a pillanatnyi igényetekhez igazodjon. Alapvetően azt javaslom mindenképp foglalj le annyi időt amennyire várhatóan szükségetek lesz, számolva a babáról való gondoskodás (szoptatás, nyugtatás, pelenkázás stb.) idejével is.


A saját otthonodban…

…tartott konzultáció esetében nem szükséges előre megállapodnunk a konzultáció maximális hosszában, időtartama teljes egészében az aktuális igényetekhez igazodik. Ítéld meg Te magad, hogy mennyi idő után érzed úgy, hogy elegendő segítséget kaptatok!


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük